Известие

Collapse
No announcement yet.

Проект диодни стопове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тва за стоповете и на мен ми е минавало през акъла.Само че ми е интересно каква е интервенцията .Диодни ленти или отделни диоди.Няма да е зле ако някой реши да прави да пусне и снимки.И това за фаровете също.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Аз съм намислил едни платки със запоени диоди по тях, но трябва да седна и да си направя платките а не съм правил отдавна. Лошото е че все се каня и все не остава време за такива неща. Най-вече ме спира факта че ще трябва да направя консумацията колкото на крушката, не че е невъзможно де, ама...., дори и фаровете с лупи които правих доскоро вече останаха доста на заден план.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        Аз съм намислил едни платки със запоени диоди по тях, но трябва да седна и да си направя платките а не съм правил отдавна. Лошото е че все се каня и все не остава време за такива неща. Най-вече ме спира факта че ще трябва да направя консумацията колкото на крушката, не че е невъзможно де, ама...., дори и фаровете с лупи които правих доскоро вече останаха доста на заден план.
        Ми то има универсални платки, просто режеш формата запояваш дето трябва връзките с кабелчета отзад/нали за това са универсални/Диодите какви са.Знам че са кръгли де.

Comment

Първо трябва да си намеря донорски стопове, при това от фейслифт, което е трудна задача за без пари. Знам че има универсални платки, има също готови с диоди по тях, но първо трябват стопове за да го измисля, оттам нататък лека по-лека ще станат.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Някой ако все пак се справи и успее да изобрети тези стопове, нека да сподели подробно как го е направил. Чудех се да пробвам с дидна лента, но едва ли ще стане така както трябва, а и мощността няма да я докарам като на оригиналните крушки. Ще следя темата...

Comment

Идеята е страхотна. Изпълнението също.Аз също бих си направил стоповете с лед светлини.Ако на някой му се иска да направи нещо хубаво с ALFA -та си, апък не може, по-добре да замълчи и да се усети къде са му завряни ръцете. Ако ще сравняваме колите си с нещо,то никъкви чудовища нямат място тук,като се види какво е направил колегата с колата си. Аз бих я сравнил с красавицата от ''Красавицата и звяра''.

Comment

Идеята не е лоша, но трябва да се приложи за габаритната светлина. Недостатъка на показаното изпълнение е, че формата не подхожда на автомобила. Другия съществен недостатък е, че ако изгори светодиод, трябва ново разлепване на стопа.
                Поздравления за смелостта, да разлепяш пластмаси на италиянска кола
                Last edited by GammaRay; d.m.y г., 13:36.
                Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Oпределено полските стопове са страхотни...тези на колегата нещо не ме грабнаха :>
                  Last edited by tonov; d.m.y г., 16:33.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Идеята е иновативна, с интерес ще я следя
                    '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Решението за съпротивлението на диодния блок е товарно съпротивление.
                      Проблем с него ще е греенето, за това е добре да не е на мястото на стопа , а някъде другаде.
                      Вярно е, че разликата между това да изглежда добре и "селския тунинг" е много тънка.
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Само с монтаж на обикновенни светодиоди нама да стане.Мисълта ми е че трябва да е някакво лед-тяло чийто светлинен ефект имитира неон.Иначе с отделни светодиоди се получава кофти картинка

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Само с монтаж на обикновенни светодиоди нама да стане.Мисълта ми е че трябва да е някакво лед-тяло чийто светлинен ефект имитира неон.Иначе с отделни светодиоди се получава кофти картинка
                          Има алуминиеви профили които са точно за диодните ленти и смятам с тях ще се получи. Сега чакам да пристигне диодната лента и ще търся и ал. профил подходящ за лентата и стопа.
                          Alfa 156, 2.0 TS
                          VW Vento 1.8- Бившата
                          Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Какво ще помогне алуминиевият профил.Мисълта ми е светлината от светодиодите да не стои на светещи точки, а да изглежда като непрекъсната светлинна ивица.Нещо такова:http://nitepromos.com/products/cu012

Comment

Колеги, вижте това.... не знам как го е направил, но е мега якото. За GT, но може да ви дойде някаква идея от него.

http://www.youtube.com/watch?v=sCAyb2Pd-gM
                              http://www.youtube.com/watch?v=vmP8QsKzsHg
                              Last edited by zombiran; d.m.y г., 23:22.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Какво ще помогне алуминиевият профил.Мисълта ми е светлината от светодиодите да не стои на светещи точки, а да изглежда като непрекъсната светлинна ивица.Нещо такова:http://nitepromos.com/products/cu012
                                Самият профил има капак който е матов и според мен няма да си личи че е на отделни светодиоди, а и лентата която взех е уш най силната като светене, но като пристигне ще видим за какво иде реч.
                                Alfa 156, 2.0 TS
                                VW Vento 1.8- Бившата
                                Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Working...
                                X